skypade med min amerikanska familj

Idag har varit en väldigt intressant dag!
Kom hem cirka 12 i natt från en grillning med kompisar och gick sedan och la mig. Jag går upp tidigt på morgonen och möter emilia och vi bakar 80 st kärleksmums. Vi tar sedan en taxi från väsby till märsta och har våran cheerleading vår uppvisning! Det var väldigt roligt och jag fick testa på riktig partner stunting för första gången.
Åker hem till min pappa och tar en dusch. När jag kommer ut ringer min värdfamilj från texas mig på skype!

Jag vart jätte glad eftersom att vi aldrig pratat egentligen. Dem var jätte trevliga och jag längtar efter att åka iväg!
Min syrra Laura är en level 3 cheerleader och blivit erbjuden level 4 !
Vi pratade om att göra en family trip till VM i cheerleading i florida!
Super underbara människor! Jag kommer att åka till new york den 13 augusti och sedan till texas den 18 och min skola börjar den 25 :) Min "pappa" kevin pratade en stund men gick sedan och meckade med sin Jeep, min "mamma" är från colombia. Mitt skol lag dansar bara på matcher och så och utför därför inga stunts eller tumbling. Min värdfamilj ska kolla om jag får gå med i Lauras level 3. lag! Jätte kul skulle det verkligen vara eftersom att jag går i level 1 nu. Fast jag är inte så bra på tumbling men vi får se. Deras lag heter Apex cheer för er som vill kolla in dem! :)
RSS 2.0